Verzenden & retourneren - Design en Verantwoord Speelgoed Online

Verzenden & retourneren

Levertijd

Alle bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag via PostNL verzonden. De bestellingen worden uit voorraad geleverd. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn dan wordt u daarover zo spoedig mogelijk bericht.

Verzendkosten
Voor bestellingen binnen Nederland brengen wij Eur. 4,95 in rekening voor een bestelbedrag tot Eur. 45,--. Vanaf een bestelbedrag van Eur. 45,-- verzenden wij gratis!
Voor bestellingen vanuit België brengen wij Eur. 5,95 in rekening voor een bestelbedrag tot Eur. 45,--. Vanaf een bestelbedrag van Eur. 45,-- verzenden wij gratis!

Alternatieve Verzendmethodes
Rembours: Verzending onder Rembours is een verzendmethode inclusief een achteraf betaalmethode die alleen beschikbaar is voor bestellingen binnen Nederland. Bij aflevering van het pakket betaald u rechtstreeks aan de postbezorger. Onder Rembours verzending kost € 23,20 boven op het bestelbedrag. Deze vergoeding is zowel voor de verzending als de afhandeling van de betaling.

Afhalen op afspraak bij Het Glazen Muiltje: Pakket wordt nadat koper contact heeft gezocht met het Glazen Muiltje afgehaald op de Verrijn Stuartln. 23 in Rijswijk.

Afhalen postnl agentschap Rijswijk: Haal je bestelling op bij het postagentschap Rijswijk te Verrijn Stuartlaan 23 en geef in de opmerkingen aan wanneer je hem wenst op te halen. Wij zullen ervoor zorgdragen dat uw pakket klaar ligt op dit adres.

Openingstijden agentschap:
Ma t/m vr van 8.00-17:00 uur
Za van 8:00-12:00 uur

Wijzigen bestelling
Via de mail kunt u verzoeken de bestelling te wijzigen. Zolang de bestelling nog niet is verstuurd (dit is meestal tot 15.00 uur) kunnen wij de bestelling aanpassen. Eventueel extra verschuldigde bedragen kunt u overmaken op IBAN: NL80RABO0137742495; BIC: RABONL2U t.n.v. "Het Glazen Muiltje" en o.v.v. het oorspronkelijke factuurnummer. Eventueel te veel betaalde bedragen storten wij z.s.m., veelal de volgende dag en in ieder geval binnen 14 dagen, terug.

Retourneren
Voldoet het bestelde product niet aan uw verwachtingen dan kunt u binnen een periode van 14 dagen na aflevering het product retourneren. U stelt ons op de hoogte van het retourneren van het artikel via het contact formulier. Het ongebruikte product stuurt u, indien mogelijk in originele verpakking, goed verpakt zodat eventuele beschadiging voorkomen wordt en voldoende gefrankeerd aan:

Het Glazen Muiltje
Verrijn Stuartlaan 23
2288 EK Rijswijk

Na ontvangst zullen wij veelal de volgende dag en in ieder geval binnen 14 dagen het aankoopbedrag op uw rekening terug storten. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »