Betaalmethoden - Design en Verantwoord Speelgoed Online

Betaalmethoden

Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal
iDeal is een betaalmogelijkheid die alleen beschikbaar is voor bestellingen binnen Nederland. De betaling vindt plaats aansluitend op het plaatsen van de bestelling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
 

Mister Cash
Mister Cash is een betaalmogelijkheid die alleen beschikbaar is voor bestellingen vanuit België. De betaling vindt plaats aansluitend op het plaatsen van de bestelling. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
 

Klarna
Klarna is een achteraf betaalmethode die alleen beschikbaar is voor bestellingen binnen Nederland. U krijgt een factuur die 14 dagen na levering van de goederen betaald dient te worden. Voor de afhandeling van de betalingen via Klarna is een toeslag van € 2,95 verschuldigd.

Bedrag overmaken
Bij overmaking van het verschuldigde bedrag draagt u zelf zorg voor het overmaken van het verschuldigde bedrag door het bedrag over te maken op rekeningnummer IBAN: NL80RABO0137742495; BIC: RABONL2U t.n.v. Het Glazen Muiltje en o.v.v. het factuurnummer. Overmaken kan zowel voor bestellingen binnen Nederland als vanuit België.

Bestellen op rekening
Wij bieden de mogelijkheid tot het bestellen op rekening voor scholen, instellingen en bedrijven. Bij het afronden van de bestelling kiest u voor type klant "Zakelijk" en als betaalmethode "Betalen op Rekening".

Deze mogelijkheid is gemaximeerd op een bedrag van € 100,--. Boven dit bedrag vragen wij een aanbetaling van 50% van het bedrag alvorens wij over gaan tot verzending. Ook is het mogelijjk dat wij contact met u opnemen in verband met verificatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »