Over Het Glazen Muiltje - Design en Verantwoord Speelgoed Online

Over Het Glazen Muiltje

Over ons


Welkom op Het Glazen Muiltje! Een online speelgoed distribiteur, welk speelgoed van hoge kwaliteit gericht op veel speelplezier en de ontwikkeling van uw kind distribueert sinds zijn oprichting in 2007.

Speelgoed voor ouders die bewust kiezen


Oprichter Pina de Vos, moeder van vier, richtte in 2007 Het Glazen Muiltje op om in het schaarse aanbod aan educatief speelgoed te voorzien.

“Als moeder van vier jonge kinderen, stond een goede gerichte educatie van mijn kinderen hoog in het vaandel. Uiteraard kregen mijn kinderen al veel kennis vanuit school mee. Maar mijn man en ik vonden het belangrijk hier ook thuis op in te spelen. Zo ontstond het idee voor ‘Het Glazen Muiltje’, een waar educatief imperium met al de nodige middelen om mijn eigen kinderen en dat van anderen te kunnen voorzien in de absolute top van educatief en uitdagend speelgoed.’’ Aldus Pina.

Deze gedachte duwde haar voort deze afgelopen 10 jaar en tot op datum is dit de drijfveer achter dit bedrijf. Maar ons speelgoed zou maar speelgoed zijn als wij ons niet zouden focussen op de volgende 5 aspiraties:

Kwaliteit

Wij zullen er altijd voor zorgdragen ons grondig te verdiepen in de kwaliteit van de producten die wij aanbieden en daarbij te streven naar duurzaam gebruik en veiligheid. Dit maakt ons producten uitermate geschikt voor gebruik in en door scholen, kinderdagverblijven, naschoolse opvang, professionals (zoals remedial teachers en logopedisten) en thuisgebruik.

Speelplezier

Alleen speelgoed dat uitnodigt om mee te spelen komt in onze collectie terecht. Individueel speelplezier maar ook het plezier om samen met anderen te spelen staan daarbij voorop.

Educatieve / Uitdagende waarde

Kinderen ontwikkelen zich dagelijks en wij zijn vooral op zoek naar speelgoed dat hierin bijdraagt. Dit leidt niet altijd tot de meest voor de hand liggende keuze. Zo zijn wij niet op zoek naar het speelgoed dat de meeste technologische snufjes aan boord heeft maar uiteindelijk snel verveeld, omdat het kinderen onvoldoende uitdaagt. Zo zal je een robothondje dat op batterijen loopt en blaft bij ons niet tegenkomen. Wel hebben wij handpoppen die je zelf levensecht tot leven kunt wekken door je eigen fantasie en bewegingsvaardigheden aan te wenden. Ook bieden wij een robot aan die je zelf moet bouwen.

Design

Daar waar de educatieve waarde uiteraard van belang is mag een goed design niet onderdoen. Het speelgoed uit ons assortiment blinkt dan ook uit in de gebruikte materialen, aandacht voor het milieu en ontwerp.

In ieder individueel geval is er nagedacht over de kindvriendelijke en uitnodigende aspecten van het product. Soms zijn de producten zelfs kunstzinnig om te zien. En om dit helemaal af te maken hebben wij ook aandacht voor de verpakking en kunnen uw producten worden ingepakt in fraai vormgegeven CO2-neutraal geproduceerd cadeaupapier.

Prijs

Bij iedere inkoop staan wij stil bij de prijs van het product. Wij streven naar een zo voordelig mogelijk aanbod omdat wij willen dat iedereen toegang heeft tot het speelgoed dat wij aanbieden.

Speelgoed gericht op gezelligheid


Bij de samenstelling van ons assortiment richten wij ons met name op kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Gezien dat zijn de belangrijkste jaren in de ontwikkeling van het kind zullen zijn. Desalniettemin zijn onze producten ook uitermate geschikt om als ouder mee te kijken / denken met het kind; en bevat het een ruim aanbod aan leuke gezelschapsspellen om samen met uw kind te ontdekken.

 “Onze droom is, en blijft, kinderen spelenderwijs te helpen zich te ontwikkelen tot gelukkige volwassenen.” Aldus Het Glazen Muiltje-team

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »